Wegens succes verlengd: de laddercompetitie!

Wegens succes verlengd: de laddercompetitie!

Belangrijk bericht aan alle Woldmeppers die een competitief element missen in het spelletje: de Laddercompetitie gaat weer van start! Officiële wedstrijden mogen nog niet, maar een interne strijd om de eer van de club zit er gelukkig wel weer in. Vorig jaar was het Bart die onder meer Jaap en Jonathan onder zich wist te houden en zich nu voor altijd de eerste ladderkampioen van de Woldmeppers mocht noemen! Met 13 deelnemers was het deelnemersveld redelijk goed bezet, maar we hopen nu op nog veel meer deelnemers. Speciale oproep ook aan onze dames om zich op te geven! Die waren vorig jaar duidelijk in de minderheid, terwijl er in die categorie een leuke, gelijkwaardige competitie mogelijk moet zijn!

Voor meer informatie over de laddercompetitie, kijk op https://dewoldmeppers.nl/?page_id=897 . De opzet is niet veranderd t.o.v. vorig jaar, alleen dien je uiteraard nu online een baan te reserveren. Henk Koorenhof coördineert de ladder en is ook de contactpersoon om je bij op te geven (via h.koorenhof@home.nl of 06-24639989). We hopen op een fanatieke en sportieve strijd!