ALV: Afscheid Evelien in het bestuur, welkom Jürgen

ALV: Afscheid Evelien in het bestuur, welkom Jürgen

De eerste – en hopelijk ook enige – digitale ALV van de Woldmeppers heeft gisteravond plaatsgevonden. Zestien leden vonden de weg naar de videoruimte, waar voorzitter Teun de speciale vergadering leidde. Hoewel de notulen nog zullen volgen, was het belangrijkste moment ongetwijfeld het aftreden van Evelien de Joode, na een vol decennium in het bestuur. Machiel, het grootste deel van die periode de voorzitter, nam het woord om haar uitgebreid te bedanken voor haar zeer wezenlijke inbreng gedurende die jaren. Ook dankbaar, zijn wij over het gegeven dat we met Jürgen Bruggink een opvolger voor Evelien hebben weten te vinden. Vrijwel unaniem werd hij het bestuur ingestemd door de aanwezige leden. Ook is Christien herkozen in het bestuur, waarmee we uiteraard ook erg blij zijn.

Wij willen nogmaals Evelien bedanken voor haar inzet voor onze club en verwachten uiteraard dat Jürgen gedurende eenzelfde periode de honneurs waar zal nemen…