Goed bezig!

Goed bezig!

De banen zijn inmiddels alweer een maand open en we zijn blij om te constateren dat er veel gebruik van wordt gemaakt. In deze korte tijd zijn er al meer dan 250 reserveringen binnengekomen, veelal ook nog voor 2 uur achter elkaar! Dan hebben we het nog niet eens over de toss-avonden, die zonder uitzondering iedere week zo goed als vol zitten met 16 deelnemers! Nu de meesten weer aardig op niveau aan het komen zijn, is het natuurlijk zaak dat niveau ook weer te gaan benutten. De start van de laddercompetitie is, zeker nu officiële externe wedstrijden niet mogelijk zijn, een goede optie! We zijn blij met onze trouwe deelnemers, die allemaal ook dit jaar weer meedoen. Ook druppelen er al wat nieuwe aanmeldingen binnen, maar dit mag zeker nog wat meer worden. Let wel: door het laddersysteem speel je eigenlijk alleen op je eigen niveau en je plant je wedstrijden zelf, dus bent niet gebonden aan vaste tijden. Zowel voor de recreatieve als voor de competitieve speler interessant dus!