Clubhuis én pinautomaat vandaag (weer) in gebruik genomen!

Clubhuis én pinautomaat vandaag (weer) in gebruik genomen!

Zijn we de eerste club met een pinautomaat? Zeker niet. Zijn we er blij mee? Dat wel! Vanaf vandaag vind je achter de bar een pinautomaat en instructies over hoe hem te gebruiken. Dat komt mooi uit, want vanaf vandaag is ook het clubhuis zelf weer geopend. Uiteraard wel met de nodige voorschriften, die buiten op de tafels te vinden zijn. Dat we een pinautomaat hebben betekent ook dat we afscheid gaan nemen van de kaartjes. Aangeschafte kaartjes blijven uiteraard geldig, maar nieuwe worden niet meer uitgegeven. Contant betalen willen we ook zoveel mogelijk voorkomen, dus zorg dat je een pinpas of een smartphone met betaalfunctie bij je hebt als je wat te drinken wilt bestellen. Laatste puntje: het online reserveren van banen blijft voorlopig noodzakelijk!