Indeling clubkampioenschappen bekend.

Indeling clubkampioenschappen bekend.

Vanaf morgen gaat het los: de clubkampioenschappen van de Woldmeppers! Met 33 inschrijvingen is het Jan en Jeroen gelukt er een mooi programma van te maken: https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/matches.aspx?id=A99AB0E8-BA09-41BC-95AC-354A6C8412CF&d=20200820 . Omdat het nog niet duidelijk was welke dagen nodig zouden zijn voor het programma, was het ook nog mogelijk om regulier banen af te hangen online. Uiteraard hebben de kampioenschappen voorrang als deze tegelijk met een baanboeking valt en er ruimtegebrek dreigt. Als dit voor jouw reservering het geval is word je vandaag nog ingelicht. We hopen op jullie begrip en zouden het (wat voor iedereen geldt natuurlijk) erg leuk vinden als jullie de spelers komen aanmoedigen!