Jouw naam onder deze titel?

Jouw naam onder deze titel?

Vorige maand hebben we een oproep geplaatst voor een nieuw bestuurslid. Helaas hebben we de vacature nog niet kunnen invullen. Het betreft – zeg ik uit eigen ervaring – een leuke en afwisselde rol, waar je niet meer dan enkele uren in de maand mee bezig hoeft te zijn. Ook als je bij het lezen van dit stukje twijfelt, stellen we het erg op prijs als je even contact zoekt. Mogelijk kunnen we ook een kleinere rol bedenken waarmee je de club kunt steunen!

In 2018 is de sponsor- en publiciteitscommissie nieuw leven ingeblazen, onder meer door de toevoeging van Jonathan aan het bestuur. Een verhuizing zorgt er echter voor dat hij na dit seizoen geen (bestuurs)lid meer kan zijn bij de Woldmeppers. Daardoor komt er dus wel een leuke plek vrij in het bestuur! Wil jij meedenken en -bepalen over de koers en de toekomstplannen van de club? En lijkt het je leuk om verantwoordelijk te zijn voor de inhoud van de website en sociale media en voor het contact met sponsoren (of een van beide)? Dan horen we graag van je! Zoek even contact met Jonathan via spc@dewoldmeppers.nl.