Extra maatregelen tegen Corona.

Extra maatregelen tegen Corona.

Het kabinet heeft extra maatregelen genomen in de strijd tegen het coronavirus. Om groepsvorming en sociale contacten te verminderen wordt onder andere de groepsgrootte voor volwassenen teruggebracht naar maximaal 2 personen. Dit geldt ook voor tennis. De maatregelen komen boven op de ‘gedeeltelijke lockdown’ en gaan in op woensdagavond 4 november om 22.00 uur en gelden voor 2 weken.

De tijdelijke verzwaring van de maatregelen is nodig om het aantal besmettingen sneller te laten dalen en de druk op de zorg te verminderen. De extra maatregelen gelden in heel Nederland, iedereen moet zijn verantwoordelijkheid nemen. Sporten en bewegen is gezond en we zijn blij dat we kunnen blijven tennissen de komende twee weken, maar wel met meer beperkingen. Dat is even niet anders.

De komende 2 weken is alleen enkelspel toegestaan. Reserveringen die al zijn gedaan voor meer dan 4 personen zullen worden verwijderd. 

Kinderen t/m 17 jaar mogen in grotere groepen blijven spelen en trainen en hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden.

Vanaf 19 november vallen we terug naar de ‘gedeeltelijke lockdown’ en gelden de maatregelen van 14 oktober. Naar verwachting zullen we dit tot half december moeten volhouden. 

Meer informatie vind je via deze link https://corona.knltb.nl/media/aosfr3t0/sport-specifieke-richtlijnen-tennis-en-padel.pdf?ts=637401053553770000