In Memoriam

In Memoriam

Op 25 maart 2021 is Harry Pothoff plotseling overleden. Harry is jarenlang lid geweest van De Woldmeppers. 

Hij was echter niet alleen lid, maar ook een vrijwilliger in hart en nieren. Hij was een van de motoren van de vereniging. Als er een klus gedaan moest worden, was Harry ter plekke. Als er iets gehaald moest worden, zorgde Harry daar voor. Als er iets georganiseerd moest worden, was hij er bij. Vele uurtjes heeft hij doorgebracht in de kleine, maar oergezellige kantine van het oude complex. Niet alleen het gaskacheltje zorgde daar voor warmte, maar ook Harry zijn aanwezigheid. Gevoel voor humor had hij zeker en er is dan ook veel gelachen. Samen met zijn vrouw Mini zorgde hij altijd voor een hele fijne sfeer, door bijvoorbeeld wat paaseitjes, een bloemetje of iets bij de koffie.

Kortom een voorbeeld van iemand die het leven toelachte. Die, ondanks zijn drukke werkzame leven van een eigen bedrijf, toch nog de tijd vrij maakte voor andere dingen en zo anderen liet genieten van zijn gezelligheid.

Lieve Mini en (klein)kinderen, wij hopen dat jullie verdriet draaglijk wordt door de gedachten dat hij met volle teugen van het leven heeft genoten.

We wensen jullie heel veel sterkte.

Namens het bestuur van De Woldmeppers,

Machiel Dirks