NLDoet

NLDoet

Zaterdag 29 mei was uitgeroepen tot NLDoet dag.

15 vrijwilligers hadden zich, na onze oproep, aangemeld om te komen helpen en dat geeft een heel fijn gevoel. Het weer was ons gunstig gezind, waardoor we veel dingen hebben kunnen doen. Nog niet alles is gedaan, maar de kop is er af. 

Coby en Pieter hadden sinds een paar weken de daad reeds bij het woord gevoegd en hadden de twee tuintjes weer geheel op orde gebracht. Een zware klus, waarvoor onze hartelijke dank.

Het clubhuis is helemaal schoon gemaakt en alle onkruid op en rondom het terras is verwijderd. Op de banen zijn alle lijnen er weer goed ingelegd en is het onkruid langs de roosters verwijderd. Al met al een hele klus en het bestuur wil dan ook de vrijwilligers heel hartelijk danken voor hun inzet.

We kunnen vanaf nu dus gebruik maken van een schoon complex. 

Het bestuur