NLdoet uitgesteld naar 25 maart

NLdoet uitgesteld naar 25 maart

Door weersomstandigheden kon de klusdag op 11 maart niet doorgaan. Daarom is de klusdag is nu verplaatst naar zaterdag 25 maart. Van diegene die zich nog niet hebben opgegeven bij mij en wel zouden kunnen helpen op 25 maart, hoor ik dat graag even. Direct ook een mooie gelegenheid om alvast weer wat tennisafspraakjes te maken. Graag aanmelden op het volgende e-mail adres: peterdeh@hotmail.com

Ter info nog het vorige bericht:

Op zaterdag 11 maart vindt de landelijke actie NLdoet plaats (van het Oranje Fonds), waar onze vereniging ook aan mee zal doen. Wij willen deze dag een klusdag organiseren, waarbij iedereen welkom is om mee te helpen. De bedoeling is om de banen klaar te maken voor het nieuwe tennisseizoen. 

Naast het zomer klaarmaken van de banen zijn er nog overige werkzaamheden op het park gepland, om ervoor te zorgen dat alles er weer netjes uitziet, op het gehele complex. We zullen deze dag starten vanaf 9.30u. Mocht je maar een uurtje kunnen helpen is dat uiteraard ook prima (alle hulp is welkom).  

Als je wilt meehelpen, meld je dan aan bij Peter de Haan peterdeh@hotmail.com. Voor koffie/thee en koek wordt gezorgd.  Mocht het weer wat tegenzitten is het de bedoeling om de klusdag te verplaatsen naar zaterdag 25 maart.  

Dus ben je in de gelegenheid om mee te helpen, stuur dan een mailtje naar Peter.