Tossavond

Tossavond

Toss-avond

Elke zichzelf respecterende tennisvereniging heeft een toss-avond. De voorgaande jaren waren succesvol, het afgelopen jaar door Corona werd de tossavond zelfs zeer goed bezocht met zowel “ervaren als nieuwe leden”. Een aantal keer hebben wij “volle bak” op alle banen gespeeld.

Dit seizoen wordt er vanaf 25 mei weer op de dinsdagavond getosst, en kunnen leden van de Woldmeppers gegarandeerd een balletje slaan. Je mag ook een aspirant-lid meenemen, om een keer kennis te maken met de club en de baan.  De koppels worden door loting samengesteld, maar we houden rekening met beginners en gevorderden. De partijen duren maximaal 45 minuten waarna er wordt gewisseld.

Wil je ook meedoen? Door de coronamaatregelen is het niet mogelijk om zo maar langs te komen maar moet je je aanmelden bij Bert of Frans.  Vanaf 19.00 tot 22.00 zijn de banen voor de toss gereserveerd. Het terras is helaas vanaf 20.00 uur gesloten, dus geen gezellige nazit voorlopig.

Er bestaat een whatsappgroep waarin wordt aangegeven of de tossavond doorgaat. Wil je ook toetreden tot die groep laat dit dan even weten aan Bert of Frans.

Bert Vogelaar (06-55128101) en Frans Festen (06-37421934).